Política 09/04/2019

Mateu Isern fa neta la llista i recupera velles glòries del PP

El candidat popular a Ciutat, sobre VOX: "Preferesc un mal acord a una bona brega"

Maria Fuster
2 min
El candidat del PP a la batliad de Pama, Mateo Isern presenta la seva llista per

PalmaMateu Isern ha recorregut a velles glòries del Partit Popular per formar la llista amb la qual aspira a ser el pròxim batle de Palma. L'exbatle ha aconseguit seduir càrrecs que venen dels temps de Catalina Cirer i de l'època de José Ramón Bauzá.

Tot i que Isern ha agraït la feina feta per la portaveu popular a Cort, Marga Duran, a la seva llista no ha quedat pràcticament ningú de l'actual PP de Palma. Només ha mantingut un dels regidors d'aquesta legislatura, Guillermo Sánchez, com a número cinc.

La majoria d'integrants de la llista del PP a l'Ajuntament de Palma són polítics que han estat a la segona fila del partit. "Una part són gestors experimentats i l'altra és el partit en estat pur", ha assenyalat.

La mà dreta del candidat popular i número dos de la candidatura és Julio Martínez -parella de l'exconsellera Aina Castillo-. Martínez va ser portaveu del PP a Cort quan Isern va ser batle i fou regidor en l'època de Catalina Cirer. Una de les regidores de l'exbatlessa, Francisa Bennàsar, tanca la llista, juntament amb la mateixa Cirer i el també exbatle Joan Fageda.

Isern no ha eludit les preguntes sobre Vox durant la presentació de la llista. Sobre la formació d'extrema dreta, el candidat ha dit: "No em preocupa. Preferesc un mal acord a una bona brega".

La primera dona que figura a la llista és Lydia Pérez, regidora del PP de sa Pobla durant el 2007-2011 i gerent de la Fundació Estel amb José Ramón Bauzá. A continuació, hi ha Montserrat Oliveras Ballarín, que fou gerent de l'Institut Municipal d'Informàtica amb Isern.

També s'han implicat en el projecte, Marina Sans, que col·laborà amb Cirer a l'Ajuntament de Palma i a l'IMAS, i María Mercedes Celeste, que ocupà el càrrec de directora general amb Bauzà, encara que va dimitir.

Isern ha destacat que la llista ha creat "una simbiosi amb la Junta Territorial de Palma, en què hi ha onze presidents i secretaris d'organització". També ha comentat que la presidenta de les Noves Generacions, Margalida Vicens, formarà part del seu equip.

stats