Política 10/05/2019

El PSIB cancel·la la seva agenda electoral aquest divendres i demà per la mort de Rubalcaba

Els socialistes de les Balears han expressat en un comunicat la seva "tristesa i dolor" per la pèrdua d'un "referent polític"

Ara Balears
1 min
Alfredo Pérez Rubalcaba, en una imatge d'arxiu

PalmaEl PSIB-PSOE ha cancel·lat tota l'agenda electoral prevista per a aquest divendres amb motiu de la defunció de l'exvicepresident del govern espanyol i exsecretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, a 67 anys, a causa de l'ictus que va sofrir aquest dimecres.

Els socialistes de les Balears han expressat en un comunicat la seva "tristesa i dolor" per la pèrdua d'un "referent polític per a tota la família socialista" i han manifestat el seu condol, afecte i respecte a la seva família i a tots els companys del partit "en aquests moments difícils".

Entre els actes que queden suspesos "per la mort del company Alfredo Pérez-Rubalcaba" figuren la presentació del programa electoral per a les eleccions europees que havien de fer al Teatre Sans la candidata al Govern, Francina Armengol, i la número dos de la candidatura al Parlament Europeu i secretària per a la Unió Europea del PSOE, Iratxe García, i la candidata del PSIB-PSOE al Parlament Europeu, Alícia Homs.

També s'ha cancel·lat la presentació de la candidatura socialista a l'Ajuntament de Palma, que havia de ser a les 21 h a la plaça de París, amb Armengol; Iratxe García; la candidata al Consell de Mallorca, Catalina Cladera, i el candidat a alcalde, José Hila. El tercer acte suspès és la presentació de la candidatura a Son Servera.

stats