Política 07/02/2019

Campos: "M'agradaria que Bauzá s'afiliàs a Vox"

El líder de Vox ha assegurat que té una relació amistosa amb l'expresident del Govern

Ara Balears
1 min
El president d’Actúa Vox, Jorge Campos, en un acte organitzat per Vox a Lloret en suport “de la tauromàquia i de la unitat d’Espanya” el passat mes d’octubre.

Palma"M'agradaria que José Ramón Bauzá, igual que els més de 1.000 afiliats, s'afiliàs a Vox, per què no", ha assegurat aquest dijous el president de Vox a les Balears, Jorge Campos.

Campos ha assenyalat que té una relació amistosa amb l'expresident del Govern, que recentment va abandonar el PP i el seu escó al Senat. Tot i això ha indicat que no ha mantingut amb ell "contactes polítics" per sumar-lo a Vox, segons ha informat l'agència Efe.

"Ens ve gent de tots els partits", ha afirmat el líder del partit d'extrema dreta, que ha comparegut en roda de premsa al costat del seu candidat a la batlia de Palma, Fulgencio Coll.

Campos ha explicat que Vox té actualment prop de 1.000 afiliats i que la xifra creix cada dia amb gent que confia en les seves propostes per resoldre "la deriva" d'Espanya pel "grandíssim problema del separatisme colpista", que "s'estén a Balears" i que està afavorit per l'alineació de la presidenta del Govern, Francina Armengol, "amb les tesis independentistes".

stats