Política 14/01/2020

Biel Company: "Volem demostrar que som molt contundents, fugint d'extremismes"

El president del Partit Popular balear reclama a Francina Armengol que demani a Pedro Sánchez el mateix que va exigir a Rajoy

A. T.
2 min
El president del Partit Popular a les Illes Balears, Biel Company

PalmaEl president del Partit Popular a les Illes Balears, Biel Company, ha assegurat aquest dimarts que la convenció regional que preveuen fer a final de febrer té l'objectiu de demostrar que són "molt contundents", però "fugint d'extremismes". Company ha recordat que "fa cinc o sis anys hi havia un sol partit dins el centredreta i ara n'hi ha tres", per això volen "posar en valor on és el Partit Popular de sempre", defensant aquest espectre polític. La intenció, diu, és "continuar agafant el posicionament del partit".

Amb motiu de la reunió del comitè regional del PP d'aquest dimarts, el president del partit ha comparegut davant els mitjans i ha fet declaracions sobre el nou govern estatal. "Quan Rajoy va sortir president, Armengol li va enviar una carta demanant un seguit de mesures", assenyala, "i esper que ja l'hagi enviada a Pedro Sánchez i reclami el que per a ella era tan just". Segons el popular, la presidenta del Govern balear "ha estat absent d'ençà que Sánchez ha sortit president".

Company ha declarat que Armengol demanà a Mariano Rajoy fins a 7.000 milions d'euros en una sèrie d'inversions. Entre aquestes, ha esmentat "l'antic conveni de carreteres, la forma del sistema de finançament, el Règim Especial de les Balears i la tarifa plana dels bitllets interilles". El president popular diu que preferiria "no haver de criticar res més" i que esperen que Armengol "faci de presidenta".

En relació amb la baixa d'un centenar d'afiliats del PP a Calvià, Company ha puntualitzat que "a Mallorca hi ha 52 municipis" i que en un d'aquests "es varen produir un seguit de problemes". El problema, indica, va ser que "a la junta no hi havia una unitat de criteri", però insisteix a no centrar l'atenció en una qüestió interna, sinó en "el que pot oferir el partit externament".

stats