Política 18/01/2019

Company diu que està preocupat de que a les Illes "passi el mateix que a Catalunya"

El president del PP a les Illes ha presentat aquest divendres el seu projecte de govern a la Convenció dels populars a Madrid

Ara Balears
1 min
Convenció del Partit Popular

PalmaEl president del PP de les Illes, Biel Company, ha assegurat aquest divendres a la Convenció que els populars celebren aquest cap de setmana a Madrid que està "molt preocupat" perquè a les Illes "hi ha risc que passi el que està passant a Catalunya". Company ha assenyalat com a "principal responsable" a la presidenta Francina Armengol i al PSOE.

En aquest sentit ha fet referència també a MÉS i ha dit que el principal soci de govern de la "senyora Armengol" és un partit que dóna suport al procés català i que ha anunciat un referèndum d'autodeterminació a Balears per a l'any 2030.

El líder popular assegura que l'esquerra utilitza les institucions al servei de la seva causa ideològica i ha insistit en la idea que el Govern Balear "alimenta la confrontació i la crispació social".

Company ha informat de la seva proposta de govern i l'ha titllat de model de "concòrdia i prosperitat", on es reivindica un "projecte anomenat Espanya" amb el que "la majoria dels Balears" se sent identificat. També ha dit que defensarà la cultura i la llengua "pròpies" sense imposicions. Sobre aquest darrer aspecte el president popular ha volgut deixar clar que a Balears hi ha dues llengües oficials i que en el seu partit estan orgullosos de ser espanyols i de la Constitució Espanyola.

stats