Política 07/12/2018

Biel Company acusa Francina Armengol de fer de "trilera" amb el REB

El president del PP balear torna a demanar a la cap del Govern que expliqui en quin punt es troben les negociacions amb el govern central

Maria Llull
1 min
El president del Partit Popular de les Illes  Balears, Biel Company.

PalmaEl president del PP balear, Biel Company, ha acusat Francina Armengol de fer de "trilera" amb el Règim Especial de les Balears (REB) i li ha demanat que comparegui per explicar en quin punt es troben les negociacions. "Ha de comparèixer per explicar com està el REB, perquè hem de saber ja si és un fracàs", ha dit Company aquest divendres a la seu dels populars.

"El passat març el va tenir a les mans, amb el PP a Madrid, però no el va voler per interessos polítics", ha continuat Company. "No admetem que vulgui fer de trilera i que negociï amb el conveni de carreteres de 2004, el qual ja té executats 240 milions d'euros pendents de cobrar". Segons el president dels populars, la comunitat "perd 190 milions d'euros cada any" per no haver acceptat la proposta de l'exministre Montoro. "Hem perdut tres anys, perquè ara s'estan negociant les mateixes coses que el 2015", ha dit Company.

Visita del ministre Ábalos

Quant a la visita del ministre de Foment, José Luis Ábalos, que es reuneix aquest divendres amb Francina Armengol, el president popular ha demanat que "deixin de fer postureig". "Viuen del conte i de rendes, i castiguen les Illes perquè ens creen il·lusions", ha comentat. "Tots sabem que les relacions d'Armengol amb Sánchez i Ábalos no són les millors. Ábalos podria resoldre el conveni de 2004, però el PSOE de Madrid ja va deixar clar que no volia pagar", ha afegit Company.

stats