Política 20/09/2019

Arxiven la denúncia de Vox per la falsa agressió feminista que va difondre

La defensa de la dona de Son Servera ha argumentat que el mateix partit d'extrema dreta va intentar "treure profit" d'un incident que mai no es va produir

Ara Balears
1 min
Son Servera acull un cicle de Jazz a la fresca

PalmaEl jutjat de Manacor ha arxivat la denúncia que va presentar Jorge Campos contra una dona de Son Servera que va comunicar al partit una falsa agressió contra la seva filla i les seves amigues el passat 8 de març, segons ha informat 'Diario de Mallorca'. El jutge ha acceptat el sobreseïment formulat per la defensa de la dona, que va negar que hagués comés cap delicte de falsedat documental.

Segons ha informat el mitjà de comunicació, la defensa de la denunciada ha argumentat, entre altres fets, que el mateix partit d'extrema dreta va intentar "treure profit" d'un incident que mai no es va produir, perquè li va servir d'excusa per atacar el moviment feminista que va sortir al carrer dia 8 de març.

Cal recordar que Vox va assegurar que aquesta dona els va parar un parany, comunicant-los una agressió falsa perquè la difonguessin i l'agafassin com a bandera per criticar el feminisme. Si fos així, hi haurien caigut de ple, perquè la varen escampar sense contrastar res. D'entrada, com ja va publicar l'ARA Balears, Vox va assegurar que la falsa agressió s'havia denunciat a la Guàrdia Civil. Després va rectificar i va dir a Efe que encara no s'havia fet per por i no va ser fins que el 'Diario de Mallorca' va avançar que tot plegat era un muntatge que el partit no es va retractar.

stats