Política 01/10/2015

Embolic per unes declaracions d'Arrufat sobre un eventual suport a la investidura de Mas per evitar el "descarrilament" del procés

Ara
1 min
El diputat de la CUP Quim Arrufat / ACN

BarcelonaL'exdiputat de la CUP Quim Arrufat ha afirmat que si CDC portés la seva “pressió” al límit la CUP donaria suport a la investidura d'Artur Mas com a president de la Generalitat per evitar que el procés “descarrili”. Així ho ha dit en la tertúlia a Catalunya Ràdio. “Hi ha una fórmula molt fàcil d'aconseguir que la CUP voti Mas com a president: es tanca en banda CDC i Junts pel Sí, es fa pressió contra la CUP durant dos mesos, s'arriba fins al final. I com que la CUP, abans que fer descarrilar el procés, estarà al costat del procés, doncs s'imposa Junts pel Sí. És la manera més fàcil”, ha plantejat.

Ara bé, ha advertit que forçar d'aquesta manera la CUP perquè es faci enrere del seu compromís de no investir Mas generaria efectes negatius. De fet, ha posat en dubte que començar així acabés amb “una república que sigui creïble, democràtica i per a tots”.

Després, Arrufat ha matisat per Twitter que el seu plantejament ha estat “com a supòsit de fi del procés, no com a opció plantejable”.

stats