Política 07/11/2020

Armengol sobre la victòria de Biden: "Bones notícies en un moment clau per a Europa i el món"

La presidenta espera que la derrota de Trump obri una nova etapa per a la igualtat racial, el feminisme, la lluita contra el canvi climàtic i el diàleg i el multilateralisme

Ara Balears
1 min
Francina Armengol: “Espanya i Europa ens han d’ajudar”

PalmaLa presidenta del Govern balear, Francina Armengol, ha celebrat la victòria de Joe Biden en les eleccions als Estats Units a través d'una piulada al seu compte personal de Twitter. "Bones notícies en un moment clau per a Europa i el món", ha piulat la presidenta poc després que se'n coneguessin els resultats.

A més, Armengol ha expressat la seva confiança tant en Joe Biden com en la primera vicepresidenta de la història dels Estats Units, Kamala Harris, perquè s'obri una nova etapa per a la igualtat racial, el feminisme, la lluita contra el canvi climàtic i el diàleg i el multilateralisme.

Armengol no és l'única política europea que ha celebrat l'elecció de Biden com a nou president dels Estats Units. Emmanuel Macron, Ursula von der Leyen i David Sassoli, entre d'altres, també han utilitzat els seus comptes a les xarxes socials per obrir els braços al nou president i demanar-li col·laboració per "intensificar" les relacions transatlàntiques.

stats