Política 10/12/2020

Armengol diu que "si dia 21 la situació epidemiològica ha millorat" es flexibilitzaran les restriccions

La presidenta del Govern afirma que la seva "obsessió és pensar en la ciutadania i garantir que l'any que ve hi puguem ser tots"

Ara Balears
1 min
La presidenta del Govern, Francina Armengol, arribant al Parlament. / ISAAC BUJ

PalmaLa presidenta del Govern, Francina Armengol, ha assegurat aquest dijous al programa Al Dia d'IB3 Ràdio que "si el pròxim dia 21 la situació epidemiològica ha millorat" es podran flexibilitzar les restriccions adoptades aquest dimecres per l'Executiu a Mallorca. "La meva preocupació no és si hi ha festes o no. La meva obsessió és pensar en la ciutadania i garantir l'any que ve hi puguem ser tots", ha dit Armengol.

La cap de l'Executiu ha assenyalat que, arran de l'augment de casos a Mallorca, "ens veim obligats a prendre aquestes mesures". Armengol ha assenyalat que el toc de queda de l'estat d'alarma permet posar-lo a les 22 h, "com ja vàrem fer a Eivissa, i va funcionar".

La presidenta ha destacat que aquesta decisió

Quant a l'anunci que aquest dimecres va fer la consellera Patricia Gómez sobre la vacunació de prop de 51.000 persones contra el covid-19 el primer trimestre del 2021 a les Illes, Armengol ha dit que el sistema de Salut balear "ho té tot a punt per començar a vacunar quan el Ministeri de Sanitat ho autoritzi".

stats