Partits
Política 14/01/2023

Armengol: "Som l'únic partit que planteja una alternativa real i que té capacitat de gestió després de vuit anys de govern"

La presidenta balear ha criticat el discurs de la dreta "perquè és molt delicat per a la democràcia"

ARA Balears
1 min
El Consell Polític del PSIB-PSOE s'ha duit a terme aquest dissabte.

PalmaLa presidenta del Govern, Francina Armengol, ha assegurat durant el Consell Polític del PSIB-PSOE que el seu partit és "l'únic que planteja una alternativa real i que té capacitat de gestió després de vuit anys de govern". La cap de l'Executiu també ha aprofitat per contraposar el seu model al del PP: "El discurs de la dreta és molt delicat, democràticament parlant, i s'està integrant molt perillosament amb el de la ultradreta", ha recalcat.

En aquest sentit, Armengol s'ha referit al que estan fent el PP i la ultradreta a Castella i Lleó amb les dones: "Els drets de les dones no estan garantits amb aquests discursos d'odi", ha dit. A més, ha manifestat que s'ha de continuar treballant per garantir els drets feministes i la igualtat, "perquè allò que està passant és una tortura pública contra les dones".

Per altra banda, ha valorat l'escut social desenvolupat pel Govern i el preacord amb el sector de l'hostaleria que, segons ha assenyalat, "suposarà una pujada del 8,5% del sou dels treballadors en dos anys i un 25% en quatre anys. Una fita històrica de la qual ens hem de sentir molt orgullosos".

En aquesta línia, la líder del PSIB ha remarcat que aquest acord "és una mostra més d'haver aconseguit estabilitat i consens a les Illes". Amb tot, ha afegit que "volem transformar la realitat d'aquestes illes demostrant capacitat d'ajuda i estant al costat de la gent, enfocant-ho com mai s'havia fet a la nostra comunitat".

stats