Partits
Política 05/11/2022

Armengol: "Les Balears que vàrem somiar el 2015 són ja una realitat"

La presidenta s'ha mostrat convençuda que tornaran a governar a l'Arxipèlag

ARA Balears
2 min
Imatge de la jornada

PalmaFrancina Armengol s'ha mostrat convençuda que el PSIB tornarà a guanyar les eleccions de l'any que ve a les Illes Balears i ha destacat la feina feta pels socialistes durant els darrers set anys a l'Arxipèlag. "Les Balears que vàrem somiar el 2015 són ja una realitat", ha afirmat.

Durant una jornada amb tots els càrrecs orgànics del partit, la presidenta illenca ha remarcat que el PSIB "fa feina pels residents de les Balears" i ha pres les mesures necessàries per ajudar-los davant les crisis viscudes els darrers anys. En aquest sentit, la presidenta ha destacat que des del Govern han pres mesures "contundents i reals" per combatre la inflació, igual que ho feren amb la crisi sanitària que va provocar el coronavirus, perquè "el PSIB sempre està devora la gent". Armengol ha recordat que enguany, per vuitena vegada consecutiva, uns pressupostos generals de l'Estat baten el rècord en inversió en educació, sanitat i serveis socials pel que fa a l'Arxipèlag. Així, per la presidenta, aquestes partides econòmiques no fan més que demostrar que des del Govern illenc lluiten per "aconseguir el millor per a tots els residents de l'Arxipèlag".

Pel que fa a les pròximes eleccions, la presidenta ha reiterat que en seran els guanyadors i ha subratllat que durant el seu mandat han convertit les Illes Balears en "allò que somiàvem quan entràrem en el poder". "Vàrem guanyar les eleccions el 2019 per una feina ben feta i les tornarem a guanyar el 2023, perquè hem protegit la gent d'aquesta terra quan més ho necessitava i hem estat al seu costat fent polítiques socialistes valentes", ha remarcat la presidenta.

Tot i això, reconeix que encara "queda molta feina per fer" i assegura que tenen "un full de ruta marcat amb les idees molt clares del que s'ha de fer els pròxims anys per convertir les Balears en un lloc millor i protegir i ajudar els seus habitants".

stats