Política 26/06/2021

Antoni Amengual, d'El Pi, reivindica els Joves per les Illes com a "referència del jovent conscienciat"

Juntament amb altres membres del partit, ha participat en el II Congrés de l'organització juvenil, que avui ha escollit Guillem Mut com a secretari general

ARA Balears
1 min
Antoni Amegual, durant la seva intervenció al Congrés de Joves per les Illes.

PalmaEl president de Proposta per les Illes Balears (El Pi), Antoni Amengual, i altres membres del partit han participat en el II Congrés de Joves per les Illes, l'organització política juvenil amb la qual El Pi té signat un conveni de col·laboració. Amengual reivindica que Joves per les Illes ha de ser la "referència de tots els joves de les Balears conscienciats de la necessitat de l'autogovern per progressar en el benestar social i econòmic assolit fins ara".

Així mateix, ha encoratjat els joves a fer-se escoltar: "Heu de reivindicar que s'inverteixi en talent, en intel·ligència. No pot ser que no siguem capaços de retenir el talent dels joves i que hagin de partir fora." I ha afegit que els joves "sou l'esperança de futur d'aquesta terra. La vocació de servei és el que us ha de dur cap endavant per treballar per una societat millor".

En el congrés s'ha escollit la nova executiva que liderarà el projecte durant els dos anys vinents. Guillem Mut serà el secretari general de l'organització juvenil.

stats