L'Oficina Anticorrupció demana el registre de béns dels diputats i càrrecs del Govern

Jaume Far demana que el Govern i el Parlament detallin els noms dels càrrecs que no hagin presentat aquestes declaracions

El director de l'Oficina de Prevenció i Lluita contra la Corrupció de les Illes Balears, Jaume Far, ha presentat requeriments al Govern i al Parlament perquè li lliurin el contingut dels registres patrimonials i de béns dels diputats i dels alts càrrecs de l'executiu.

Segons ha informat el diari Última Hora, dona deu dies a les dues institucions perquè li enviïn tota la documentació i els avisa que no és possible la interposició de recursos. A més, ha demanat que tant el Govern com el Parlament detallin els noms dels càrrecs que no hagin presentat aquestes declaracions malgrat estar-hi obligats.

La petició suposa un primer pas per posar en funcionament el departament, ja que la intenció és publicar tots aquests documents a la web de l'Oficina Anticorrupció en forma de registre. Part de la informació que reclama el director ja és pública i apareix a les webs del Parlament i del Govern en la pàgina de cadascun dels càrrecs.

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF