Política 16/04/2018

Margalida Prohens: "Antich també havia de ser a la votació del 155 i se'n va anar"

La portaveu del grup parlamentari popular reconeix que José Ramón Bauzá hauria d'haver estat al seu lloc del Senat per votar el descompte aeri per a residents del 75%

S. Vidal
1 min
Margalida Prohens: "Antich també havia de ser a la votació del 155 i se'n va anar"

Palma"Qui ha de donar explicacions sobre per què no volen votar els pressupostos generals del Govern per a 2018 és el PSIB", ha assegurat la portaveu del grup parlamentari popular, Margalida Prohens, aquest dilluns en la roda de premsa parlamentària, en referència a la necessitat d'aprovar els comptes si es vol fer efectiu el descompte aeri del 75% per als residents insulars. Pel que fa a l'absència del senador José Ramón Bauzá durant la votació, "Antich també hi havia de ser en el 155 i en va sortir", ha assegurat.

Tot i que Prohens reconeix la falta del senador, perquè és una votació important i "hi havia de ser", recorda que va demanar disculpes i el fet important és el suport del PSIB als pressupostos per aprovar la iniciativa.

"De qui és el mèrit del 75%, m'és igual", ha afegit. Prohens, però, ha defensat que sempre ha estat l'aposta del Partit Popular, mentre que "altres partits defensaven la tarifa plana". Segons la portaveu, "ja sabíem que Europa no ens deixaria" dur endavant aquesta opció.

stats