Política 12/05/2020

Podem reclama que les aerolínies "no anteposin beneficis econòmics a la salut dels viatgers"

La formació morada exigeix al Govern que actuï amb diligència perquè les companyies compleixin la normativa de l'estat d'alarma

Ara Balears
1 min
La terminal T1 de l’aeroport del Prat. / MANOLO GARCÍA

PalmaPodem ha reclamat a les aerolínies que compleixin la normativa de l'estat d'alarma i "no anteposin beneficis econòmics a la salut dels viatgers". La formació morada ha sol·licitat al Govern balear i al Ministeri de Transports que actuïn amb diligència per demanar responsabilitats davant possibles incompliments, segons ha informat l'agència Efe.

El secretari d'organització i diputat de Podem al Parlament, Alejandro López, ha assenyalat aquest dimarts que "és important complir les normes per evitar que sorgeixin rebrots". A més, considera que "les companyies aèries han de ser responsables igual que els ciutadans i no s'ha de posar per davant el benefici econòmic a la salut de tots".

López també ha reclamat al ministre de Transports, José Luis Ábalos, que vigili el previsible augment dels preus de les companyies durant les diverses fases de la desescalada, perquè si es produís "afectaria de ple els viatgers i el ciutadà del carrer" i, a més, ha afegit el diputat autonòmic, "establiria un precedent del qual seria difícil tornar enrere una vegada recuperada la normalitat".

stats