Política 23/10/2018

L'advocat Antoni Bennàssar acusa el grup parlamentari Podem d'explotació laboral

Durant el judici a Nina Parrón ha explicat que feia vuit hores de feina i l'havien contractat per quatre, "per això me'n vaig anar"

S. Vidal
1 min
L'advocat Toni Bennàssar acusa el grup parlamentari Podem d'explotació laboral

PalmaL'advocat Antoni Bennàssar ha aprofitat la declaració com a testimoni en el judici contra la directora insular d'Igualtat, Nina Parrón, per denunciar públicament que patí explotació laboral per part del grup parlamentari Podem Illes Balears. "Tenia un contracte de quatre hores i en feia vuit, havia d'assessorar deu diputats", ha explicat. Aquest fou el motiu pel qual va renunciar a la feina.

Bennàssar treballà durant un any i mig al Parlament de les Illes Balears, designat com a personal eventual de Podem. En aquella època, a petició del diputat Carlos Saura, va atendre telefònicament Nina Parrón per fer-li una "primera impressió jurídica" sobre el cas pel qual ha testificat aquest dimarts.

L'advocat i professor associat de la UIB es va disputar amb l'actual portaveu de la formació en el Parlament, Alberto Jarabo, la secretaria general del partit. Abans, però, fou defensor del menor durant la legislatura 2007-2011 com a membre independent del Bloc per Mallorca.

stats