Política 04/01/2019

Actúa titlla d'irresponsable Mateu Isern per voler pactar amb Vox

El seu portaveu, Guillermo Amengual, assegura que el partit de Fulgencio Coll vol desprotegir les dones que pateixen violència masclista

Ara Balears
1 min
El candidat d'Actua a Palma, Guillermo Amengual

PalmaEl portaveu i candidat d'Actúa a Palma, Guillermo Amengual, ha titllat d'irresponsable el candidat del PP Mateu Isern per voler pactar amb Vox, partit que, asseguren, pretén desprotegir les dones derogant la Llei de violència de gènere.

Amengual qualifica el tripartit d'Andalusia com el "pacte del terror" i fa una crida als partits d'esquerres per frenar l'avanç de l'extrema dreta a tot l'Estat.

El candidat d'Actúa que aspira a combatre l'abstenció en les pròximes eleccions municipals i autonòmiques aposta per un front comú contra la violència de gènere i ha anunciat que un dels pilars bàsics del seu programa electoral serà el de la protecció de la dona. "Cal invertir en més recursos i personal perquè la dona maltractada estigui protegida des del primer minut", ha declarat Amengual.

El portaveu d'Anima Naturalis declara que un partit com Vox hauria de ser il·legalitzat perquè inclou en el seu programa electoral propostes que posen en perill la vida de les dones.

"L'únic mur que cal aixecar en aquesta societat és un mur infranquejable entre Vox i les institucions", ha assegurat el candidat d'Actúa a Palma.

stats