Política 08/08/2019

La direcció estatal de Vox anuncia una investigació interna a les Balears

La formació de Santiago Abascal dona suport "total i sense fissures" a Jorge Campos i denuncia una maniobra d'intoxicació

Ara Balears
1 min
Abascal canta victòria a tres dies del 26M: "Hem passat de l'ostracisme a protagonistes"

PalmaLa direcció estatal de Vox ha anunciat que realitzarà una investigació interna al partit de les Balears per "depurar responsabilitats per les falsedats dels darrers dies" que fan referència al pagament als dirigents mitjançant factures per a assessories jurídiques i financeres.

El partit d'ultradreta ha mostrat, a través d'un comunicat, el seu suport total cap a Jorge Campos i han apuntat a una "maniobra d'intoxicació" iniciada amb "l'objectiu de dinamitar" el partit de les Balears. A més, han mostrat la seva plena confiança en la justícia, davant la qual "denunciarà totes les calúmnies i injúries sobre el partit". "Serà en els tribunals, i no en els mitjans de comunicació, on es farà justícia a la veritat", remarquen.

La primera persona que va parlar de "confusió" en els comptes del partit va ser l'extresorera Nuria Díez, que va deixar el càrrec i que va ser acusada pel comitè executiu de dur a terme una "campanya de desprestigi". Després de sortir a la llum aquestes "irregularitats", Malena Contestí, diputada al Congrés de Vox Balears, es va donar de baixa del partit perquè "no va rebre explicacions satisfactòries" sobre aquesta situació.

stats