Política 17/11/2018

Juan Pedro Yllanes dona suport a la candidatura de Julio de Souza al Consell de Menorca

L'exjutge s'ha mostrat decebut per no poder comptar en el projecte amb Cristina Gómez, que ha decidit presentar-s'hi "sola i sense equip"

Iván Martín
1 min
Yllanes ha escenificat el seu suport a la candidatura oficialista amb un nucli fort vinculat a Ciutadella.

CiutadellaEl candidat a la presidència del Govern balear de Podem, Juan Pedro Yllanes, ha visitat aquest dissabte Menorca per escenificar el seu suport a l'equip del candidat d'Amb Totes Podem, Julio de Souza, i traslladar la seva total confiança amb vista a les pròximes eleccions al Consell Insular de Menorca. Yllanes ha demanat a tots els inscrits de Podem a les primàries a l'illa que facin costat a Souza, per qui s'ha decantat en detriment de l'actual consellera insular d'Habitatge, Cristina Gómez.

Yllanes ha destacat que "Menorca ha de tenir veu pròpia aquí, al Parlament i a Madrid", amb l'objectiu d'executar les principals demandes de la societat menorquina, com la "dependència del model energètic i aconseguir desestacionalitzar la temporada turística". D'altra banda, Juan Pedro Yllanes s'ha mostrat decebut per no poder comptar en el projecte d'Amb Totes Podem amb Cristina Gómez. En aquest sentit, l'exjutge ha assegurat que "se li ha ofert entrar a l'equip de Julio per sumar, però ella ha decidit presentar-s'hi sola i sense equip".

Per part seva, el candidat al Consell de Menorca per Podem, Julio de Souza, ha recordat que el seu programa consta de les propostes que fa un any varen votar els inscrits de la formació. Unes directrius que impliquen "governar en totes les institucions i aprofundir en les polítiques engegades". Finalment, De Souza també ha ressaltat la riquesa de Menorca i s'ha mostrat confiat a crear un entorn propici amb l'objectiu que "puguin viure-hi els joves que ara se n'han d'anar durant l'any o la pagesia del nostre camp".

stats