Política 22/02/2019

Xico Tarrés anuncia la retirada de la política després de 20 anys

El diputat eivissenc acabarà aquesta legislatura i tornarà al seu lloc de feina en un centre educatiu concertat de l'illa

Ara Balears
2 min
Xico Tarrés anuncia la retirada de la política després de 20 anys

PalmaEl diputat socialista eivissenc Xico Tarrés ha anunciat que abandona la política després de vint anys de dedicació. Segons informa l'agència Efe, ho ha explicat en una roda de premsa aquest divendres.

Tarrés va ser batle de Vila des de l'any 1999 fins al 2007 i president del Consell Insular del 2007 al 2011. Aquest divendres, però, ha explicat que ha arribat el moment de "dir basta". "Ja em toca deixar-ho", ha expressat, i fent balanç de la seva trajectòria, ha assegurat que està content amb la seva vida política, tot i els moments complicats, com la imputació en el cas Eivissa Centre.

"Sempre he sentit el suport del meu partit, dels meus amics i de la meva gent, i el temps ens ha donat la raó", ha dit. En aquest sentit, Tarrés ha descartat "carregar" contra aquells que el varen acusar de "lladre i pocavergonya".

"Cada un amb la seva consciència i amb el que vulgui o cregui, jo tenc la meva tranquil·la i no tindré males paraules contra ningú", ha afirmat. El diputat ha explicat que deixa la política però que no deixa el PSOE, amb el qual s'ha mostrat molt agraït. A més, ha precisat que mai deixarà "tirat" el partit en el cas que necessiti candidats.

Enrique Mayans, Paco Boned i Manolo Asenjo són alguns dels "antics mestres" amb els quals va començar al món de la política i que avui ha volgut recordar. També ha tingut unes paraules per a Francesc Antich, "un president fonamental per a Eivissa" i per a l'actual presidenta del Govern balear, Francina Armengol, "un dels animals polítics en positiu d'aquest país" i un "luxe per a aquesta Comunitat Autònoma".

Finalment, ha apuntat que acabarà aquesta legislatura i que, en principi, tornarà al seu lloc de feina en un centre educatiu concertat de l'illa.

stats