PRECAMPANYA
Política 29/03/2019

Weber: “Cal fer front des d’Europa a les retallades de llibertats”

L’Assemblea de MÉS per Mallorca va elegir els candidats de la formació

M. Ll.
1 min
La candidata de MÉS, Alice Weber.

PalmaL’Assemblea de MÉS per Mallorca va elegir ahir per unanimitat Alice Weber i Christer Söderberg com a candidats de la formació ecosobiranista a les eleccions europees. Weber formarà part de la coalició de forces de l’esquerra verda de l’Estat liderada per Compromís. “Cal fer front des d’Europa a les retallades de llibertats i de drets democràtics”, va dir Weber després de ser elegida. “Per això, és molt important posar en marxa aliances plurals i transformadores”, va afegir.

La candidata va explicar que el seu treball consistirà a “fer que la Unió Europea acompanyi les regions en les seves transformacions, com ha passat amb les lleis pioneres que s’han aprovat a les Illes Balears en matèria de residus o en la lluita contra el canvi climàtic”.

Weber, que també és la candidata de la formació ecosobiranista a la batlia d’Inca, assenyalà que la coalició de l’esquerra sobiranista i verda vol “avançar de l’Europa dels estats a l’Europa dels pobles i les persones”.

Alice Weber va insistir en el fet que “les forces progressistes tenen el deure de frenar l’extrema dreta a l’eurocambra i posar les institucions comunitàries al servei dels ciutadans, i no dels mercats”.

Pel que fa a Christer Söderberg, a més de ser el número 21 de la llista de MÉS per Palma a la batlia de Ciutat, ocuparà el segon lloc de MÉS per Mallorca en la coalició amb Compromís i la resta de socis.

stats