Política 10/05/2019

Com seria la conselleria de la família que vol crear Vox?

El president ultraconservador de l'Institut Balear de la Família avala el programa electoral del partit d'extrema dreta

Ara Balears
1 min
Jorge Campos i Agustín Buades, durant l'acte d'aquest divendres.

PalmaEl candidat de Vox a la presidència de les Balears, Jorge Campos, ha dedicat el segon acte de campanya per a les eleccions del 26 de maig a les propostes del partit relatives a la família, "el pilar de la nostra societat".

Campos ha presentat l'acte de la mà del president de l'Institut Balear de la Família, Agustín Buades, un home de ferma ideologia conservadora que s'ha mostrat sempre contrari a l'educació sexual en col·legis i instituts o la defensa dels drets LGTBI. Cal recordar que arribà a qualificar d'"il·legal" la bandera gai que l'Ajuntament de Palma va penjar al balcó el Dia de l'orgull LGTBI.

Buades ha estat l'encarregat d'explicar les funcions d'aquesta conselleria: fer un estudi sobre l'impacte familiar de totes les lleis i normatives autonòmiques, "fomentar la natalitat per frenar l'hivern demogràfic" –segons Buades, "el 2050 tindrem un 45% més de persones grans"–, rebaixar la pressió fiscal sobre les famílies, bonificacions proporcionals al nombre de membres que en formin part i incentius per a empreses que "impulsin la flexibilitat horària amb l'objectiu d'afavorir la conciliació familiar", ja que, segons Buades, un 25% de les dones no té fills per aquest motiu.

El president de l'Institut Balear de la Família també ha demanat la modificació de les "lleis ideològiques" aprovades durant aquesta legislatura, referint-se a les lleis d'igualtat, LGTBI o de la infància. També ha defensat el "dret dels pares" d'educar els seus fills segons les pròpies "conviccions personals i filosòfiques".

stats