Política 09/10/2019

Vox presentarà el 10-N dos candidats víctimes d'ETA i el gihadisme

Antonio Salvá encapçala la llista al Congrés espanyol i Manuela Cañadas, al Senat per Mallorca

K. O.
1 min
Els candidats de Vox a la plaça d'Espanya de Palma

PalmaVox Balears ha presentat aquest dimecres els seus candidats per a les eleccions estatals del 10 de novembre. El metge Antonio Salvá, que va perdre el seu fill, Diego Salvá, a mans d'ETA a Palmanova juntament amb l'altre guàrdia civil, Carlos Sáenz de Tejada, encapçala la llista al Congrés espanyol. Per altra banda, Manuela Cañadas, que estava casada amb un comandant d'aviació que va morir en un atemptat a Kabul el 2011, serà la número u al Senat per Mallorca.

Salvá ha assegurat que treballarà perquè en "qualsevol poblet", ja sigui de Navarra, Lleida o Mallorca, els pares puguin escolaritzar els seus fills "en espanyol". Cañas ha recordat les víctimes de la torrentada de Sant Llorenç i ha explicat que farà feina per un feminisme "real". D'altra banda, Guillermo Jusué de Olives és el número u al Senat per Menorca i ha manifestat que Vox "és el partit de la justícia, que representa els valors de moltes persones que fins ara no tenien ningú que les defensàs a les institucions".

Cal tenir en compte que Malena Contestí, l'exdiputada al Congrés espanyol per Vox Balears, que va deixar Actúa Balears el mes d'agost, es va acomiadar de la política amb una dura carta contra el partit d'extrema dreta, en què deia que "Vox no és un partit polític, és un moviment extremista i antisistema", i va acusar la formació de "demagògia i homofòbia".

stats