Política 13/02/2019

Vox demana que s'investigui el projecte de l'APB al Molinar

Les obres de remodelació començaran a finals de febrer

Ara Balears
1 min
Vista aèria del barri del Molinar, a Palma.

PalmaVox ha denunciat aquest dimecres que el projecte de l'Autoritat Portuària de Balears (APB) al Molinar té "trampa", i ha demanat que s'investigui el procediment del concurs.

El partit assegura que "una administració no pot assumir la realització d'una obra i després atorgar la concessió a una entitat, tant si és una empresa com si és un club nàutic sense ànim de lucre", segons recull l'agència Efe.

Les obres de remodelació del Club Marítim del Molinar, que començaran a final de febrer i tenen un pressupost de tres milions d'euros, se centraran en el dic de protecció, la superfície de terra i la reconstrucció de l'edifici.

Segons Vox Balears, aquest projecte "condemna" el club més antic de les Balears i segon de l'Estat, que ha d'acceptar les condicions que li imposa l'APB per concórrer a "una subhasta en què la gestió pot recaure en mans de qualsevol empresa".

A més, la formació ha criticat que el port petit, que l'APB ha assumit, "és un nyap que té com a objectiu principal acontentar l'única plataforma ciutadana que es va oposar a l'ampliació de les instal·lacions".

Vox ha recomanat al club marítim de la zona que denunciï l'APB "per paralitzar la despesa inútil prevista a l'execució del projecte", i ha assegurat que la solució és l'aprovació d'un projecte alternatiu.

stats