Política 01/04/2019

Vox denuncia "terrorisme de carrer" per les pintades i pedrades a la seu de Palma

Una organització anomenada Frente Obrero reivindica pintades a la seu del partit d'extrema dreta i d'altres formacions com Podem i Ciutadans

M. Ll.
2 min
Imatge del ròtul de la seu de Vox.

La formació d'extrema dreta Vox ha denunciat atacs a la seva seu "per part de radicals". Segons un comunicat, "s'han llançat pedres que han impactat contra el cartell i els vidres de la seu". A més, també han aparegut pintades en una òptica que està davant la seu. Segons el president de Vox Balears, Jorge Campos, es tracta "d'un atac de terrorisme de carrer (...)". "Ho poden excusar com vulguin, però això és pura 'kale borroka", ha dit.

Imatge de la pintada a l'aparador del comerç que està davant de la seu de Vox.

Segons Campos, l'atac és "resultat de la irresponsabilitat de certs partits, que proposen cordons sanitaris contra partits constitucionalistes i democràtics, mentre cerquen excuses per maquillar el terrorisme de carrer". El president de Vox a les Illes també ha acusat les institucions i els polítics que governen de donar suport a "aquests grups de radicals".

Pintada a la seu de Podem.

Per la seva banda, Frente Obrero ha denunciat "els partits que prometen el cel a les eleccions i després ens condemnen a la mateixa misèria que els partits racistes, xenòfobs i servils del capital". L'organització culpa l'extrema dreta de culpar la immigració de la misèria a la qual ens condemnen els grans empresaris" i critica el fet que aquest discurs "cali entre els mateixos treballadors".

Pintades a la seu de Ciutadans.

D'altra banda, l'esquerra tampoc no en surt ben parada i és qualificada per Frente Obrero com "preocupada per aconseguir cadires" mentre que "deixa els treballadors tirats".

stats