Política 26/06/2019

El líder de Vox a Andalusia s'agafa la baixa pel "linxament" arran de la seva publicació sobre la Manada

Atribueix a un col·laborador una publicació en què atribuïa la sentència a la "turba feminista"

Ara
1 min
El líder de Vox al Parlament andalús, Francisco Serrano, el seu primer dia a la cambra.

BarcelonaEl líder de Vox al Parlament andalús, Francisco Serrano, s'ha agafat una baixa mèdica d'un mínim de 30 dies pel "linxament" que assegura que ha rebut arran de les opinions que va manifestar al seu mur de Facebook en relació a la sentència del Tribunal Suprem contra la Manada. En aquella publicació considerava que la resolució judicial l'havia redactat la "turba feminista supremacista" i reblava que la relació "més segura entre un home i una dona serà la prostitució". En un escrit adreçat a la cambra andalusa al qual ha tingut accés Europa Press, però, Serrano es desmarca d'aquestes paraules i en responsabilitza "un col·laborador".

"Va derivar en una publicació completament aliena a mi i manifestament incorrecta en les formes", sosté l'implicat, que adverteix que avala el que va escriure a Twitter però no el que el seu "col·laborador" va penjar a Facebook. "Es va fer una vergonyosa apologia de la prostitució i altres expressions gruixudes. A aquestes altures crec que és evident per a tothom que em coneix que en absolut són expressions meves, perquè no responen al meu estil d'escriure, pensar, ni parlar en públic i en privat", assenyala Serrano.

El líder de l'extrema dreta a Andalusia s'agafa la baixa mèdica per recuperar-se "anímicament" juntament amb la seva família, "que ha tornat a patir les conseqüències del linxament de la premsa i les xarxes socials", expressa.

stats