Política 11/03/2019

Un simpatitzant de Vox Alcúdia justifica els assassinats de dones per violència masclista

Després d'aquestes declaracions, Vox ha emès un comunicat en el qual ha negat que Manel Llofriu fos militant del partit

Ara Balears
1 min

PalmaManel Llofriu, simpatitzant de Vox Alcúdia, ha encès les xarxes després de defensar els assassinats de dones per violència masclista: "Després es demanen per què alguns opten per matar-les abans de suïcidar-se". Aquest comentari s'adjuntava a una notícia sobre denúncies falses d'abusos sexuals.

Un militant de  Vox Alcúdia justifica els assassinats de dones per violència masclista

Davant l'allau de crítiques que ha rebut, fins i tot des del seu propi partit, Llofriu s'ha disculpat hores després "per si algú s'ha sentit ofès per aquest comentari clarament mal interpretat" i ha lamentat que s'estigui utilitzant aquest "desafortunat comentari" per atacar Vox.

A més, ha afegit que només volia deixar constància que les denúncies falses poden destruir la vida als homes, que "no tenen ajuda de cap tipus per part de les institucions". En el mateix missatge de Facebook ha dit que en cap cas està a favor de la violència contra la dona, ja que "té mare, dona i filla".

Hores després que el comentari esdevingués viral, Vox ha emès un comunicat en el qual nega qualsevol relació de Llofriu amb el partit i han assegurat que "Manel Llofriu va contactar amb el comitè Local d'Alcúdia i es va posar a la disposició del partit amb la intenció de formar-ne part, però VOX Balears va descartar integrar-lo en l'estructura de la formació". A més de condemnar "enèrgicament" les paraules de Llofriu, Vox ha remarcat de manera reiterada al comunicat que "no era ni ha estat mai militant del partit".

stats