Política 15/12/2020

Vicenç Vidal votarà en contra dels pressupostos de l'Estat al Senat

El representant de MÉS per Mallorca critica la intervenció de la ministra d'Hisenda, Maria Jesús Montero, a la Cambra Alta

Ara Balears
1 min
El senador autonòmic de MÉs per Mallorca, Vicenç Vidal

PalmaEl senador autonòmic de MÉS per Mallorca, Vicenç Vidal, ha anunciat aquest dimarts que votarà en contra dels pressupostos de l'Estat. Vidal s'ha mostrat molt crític amb la intervenció de la ministra d'Hisenda, Maria Jesús Montero, a la Cambra Alta i ha carregat contra "la seva agressivitat". Segons Vidal, malgrat que es plantejava "un suport crític o una abstenció", el fet que la ministra hagi negat que "la inversió directa a les Balears és inexistent" impossibilita aquestes opcions.

L'ecosobiranista ha recordat que Montero "va fer una llarga llista de les fites aconseguides per a territoris com les Canàries o Aragó" i, en canvi, "va ser incapaç de dir què s'havia aconseguit específicament per a les Balears". "Lluny de reconèixer les mancances dels pressupostos respecte de les Illes, Montero va reaccionar de manera agressiva i maquillant les dades d'inversió estatal territorialitzada". Segons ha explicat el senador illenc, la ministra va donar a entendre que "qüestions com el descompte aeri eren una mena de privilegi".

D'altra banda, Vidal ha reclamat al govern espanyol que "accepti les esmenes als pressupostos que milloren la situació de les Balears" i que "no tingui peresa" a modificar el text dels comptes per al 2021.

stats