Política 13/02/2018

Vicenç Vidal treu dues càpsules de cafè al Parlament per defensar la llei de residus

El conseller ha respost una pregunta del diputat de Podem Carlos Saura

Jaume Ribas
1 min
Vicenç Vidal: “Faré un decret de zones humides; feim 20 anys tard”

PalmaEl conseller de Medi Ambient, Vicenç Vidal, ha respost avui dematí una pregunta de control al Parlament del diputat de Podem Carlos Saura. Saura s'ha interessat per com pensa regular el Govern els articles d'un sol ús amb la llei de residus. Aquesta norma es troba en fase d'exposició pública i la Conselleria de Medi Ambient va anunciar que en matisaria el redactat.

Per Saura, “s'anuncia que es prohibiran una sèrie d'articles i després s'anuncia que no es farà”. El conseller ha admès que “evidentment que la llei patirà canvis” perquè està en exposició pública fins dia 2 de març i encara no té un text definitiu.

Davant la insistència del diputat de Podem, Vidal ha tret dues càpsules de cafè. “Una tarda 50 anys a desfer-se, l'altra és biodegradable”, ha explicat. “El millor quan s'ha fet el cafè avui dematí seria que no hagués fet servir cap càpsula, però si n'ha de fer servir una, triï.”, ha dit el conseller en el que ha estat una defensa d'aquells articles d'un sol ús com les càpsules de cafè que sí que estaran permesos per la llei perquè són fàcilment reciclabes o biodegradables.

stats