Política 11/04/2019

Veus Progressistes vol exportar els Acords pel Canvi a Madrid

La coalició ecosobiranista presenta la seva campanya, la qual serà "de baix pressupost i amb molta creativitat"

Maria Llull
1 min
Els candidats al Congrés i al Senat de Veus Progressistes, Guillem Balboa i Rosa Cursach.

PalmaVeus Progressistes ha presentat aquest dijous la campanya electoral per a les eleccions estatals del 28 d'abril. El número u de la llista al Congrés de la coalició ecosobiranista, Guillem Balboa, ha assegurat que un dels objectius principals de la formació és "exportar l'experiència dels Acords pel Canvi a Madrid".

"El model dels acords progressistes a les Balears és la millor manera de donar viabilitat a les polítiques d’esquerres pioneres i trencadores. En aquesta legislatura autonòmica hem aprovat canvis que semblaven impossibles i volem impulsar aquest canvi real a l’Estat i per a tota la societat", ha explicat.

Balboa ha assegurat que Veus Progressistes representa "un model, un avui i un demà d’esperança, de defensa de la democràcia, dels valors de l’esquerra i d’un model de política a través de l’escolta activa, la inclusió i la consulta", tot el contrari del que "representa la triple dreta reaccionària".

Per la seva banda, la candidata al Senat, Rosa Cursach, ha assenyalat que aquesta campanya serà "de baix pressupost", encara que la manca de mitjans se suplirà "amb creativitat" i "l'estil fresc de MÉS". "Tindrem coses molt interessants", ha indicat. "La nostra campanya està feta per un equip multidisciplinari i un munt de voluntaris. Estam innovant en la feina a les xarxes socials, la línia gràfica i alguns elements trencadors com la plataforma de vídeos Mésflix", ha dit.

"Hi ha centenars de voluntaris i voluntàries, i membres de les nostres assemblees territorials, que fan possible aquesta campanya muntant paradetes, cafès, actes, fent d'apoderats, repartint propaganda i informant", ha explicat Cursach.

stats