Política 28/08/2019

Paula Valero i Félix Alonso, nous directors generals de Sobirania Alimentària i Consum

El Consell de Govern els nomenarà divendres

Ara Balears
1 min
Félix Alonso i Paula Valero en una imatge proporcionada per Podem

PalmaEl Consell de Govern de divendres aprovarà els nomenaments de Paula Valero com a directora general de Sobirania Alimentària i de Félix Alonso com a director general de Consum, segons ha informat Podem Balears mitjançant un comunicat.

Valero ha estat diputada autonòmica per Podem a Astúries els darrers anys. També és biòloga, té una àmplia experiència professional en matèria de producció agrària i ramadera –en especial de productes artesans i ecològics– i ha impartit cursos relacionats amb la indústria alimentària durant 28 anys.

Dos dels objectius com a cap de l'àrea de Sobirania Alimentària seran "aconseguir un major consum de producte local i avançar en seguretat alimentària mitjançant la investigació", segons ha explicat el partit morat.

Per part seva, Félix Alonso ha estat durant vuit anys batle d'Altafulla amb la candidatura d'Alternativa Baix Gaià, on va rebaixar el deute del 34% al 0% el 2019.

Diputat d'En Comú Podem en el Congrés a les XI i XII legislatures, i portaveu del grup confederal d'Unides Podem en la comissió de Foment, ha lluitat pel descompte del 75% als vols entre les Balears i la Península i per més dotacions econòmiques a aeroports, entre els quals hi ha el de Menorca.

La seva funció principal com a director general de Consum serà defensar els consumidors balears davant fraus i abusos.

stats