Política 01/04/2018

Vacances pactades en el Parlament balear

Els diputats acorden agafar-se vacances la setmana dels pancaritats

S. Vidal
1 min
Vacances pactades en el Parlament Balear

PalmaPareix difícil que les diferents forces polítiques amb representació a l'hemicicle balear es posin d'acord de manera unànime en algun assumpte. Difícil, però no impossible: l'acord ha existit per decretar la setmana posterior a Pasqua, coincidint amb la celebració dels pancaritats a diversos municipis i també amb les vacances escolars, setmana lliure de ple.

Segons el reglament del Parlament de les Illes Balears, en l'article 58 s'indica: "Durant els períodes de sessions, hi haurà un mínim d’un ple setmanal, tret d’acord unànime de la mesa en sentit contrari, oïda la Junta de Portaveus". L'actual període de sessions començà el mes de febrer i s'allarga fins al juny.

Durant el primers any d'aquesta legislatura es va mantenir el ple de Pasqua, fins que l'any passat i enguany hi ha hagut aquesta entesa a la Mesa del Parlament, que ha agradat a tots els diputats.

Només dijous a les 11 del matí hi ha agenda parlamentària i es tracta, únicament, d'una reunió de mesa de la Comissió d'Economia per tractar l'ordre del dia de la setmana següent.

stats