Política 19/04/2019

Unides Podem promet una línia de ferrocarril fins a Felanitx

Així ho ha afirmat aquest divendres la número u de la llista al Congrés, Antònia Jover, en un acte de campanya al municipi

Ara Balears
1 min
Felanitz

PalmaUnides Podem impulsarà una línia de ferrocarril que arribi fins a Felanitx, segons ha promès aquest divendres la número u de la llista del Congrés, Antònia Jover, i l'aspirant a la batlia, Balti Picornell.

"Felanitx necessita un tren que uneixi el Migjorn amb Palma a través de Llucmajor per garantir el desenvolupament sostenible en consonància amb l'horitzó verd que proposam des d'Unides Podem", ha defensat Jover en un acte de campanya al municipi.

La candidata considera que el finançament d'aquesta infraestructura hauria de preveure's en el Règim Especial de Balears (REB) per compensar la manca d'inversions en comparació amb els territoris beneficiats per l'AVE.

Picornell ha subratllat la seva aposta perquè el tren arribi a Felanitx. "A les Balears tenim un problema molt greu d'un cotxe per persona; per tant, és molt necessari impulsar un transport públic de qualitat i que es pugui fer utilitzant les antigues xarxes ferroviàries i alguns traçats".

stats