Unides Podem demana "que no tornin" les polítiques del PP davant de la farmàcia de Bauzá

La candidata al Congrés reclama una sanitat pública i gratuïta amb la Constitució a la mà

Els candidats al Congrés i al Senat d' Unides  Podem, Antònia Jover i Pep Malagrava, s'han sumat a la campanya 'Que no tornin', encapçalada pel partit  en l'àmbit estatal, i han anat fins a la farmàcia de l'expresident José  Ramón   Bauzá .

La cap de llista d' Unides  Podem al Congrés dels Diputats per les Balears, Antònia Jover, ha reclamat una sanitat pública i gratuïta, tal com estableix la Constitució. Jover ha assistit a una taula informativa del partit a peu de carrer amb el candidat al Senat per Mallorca, Pep Malagrava, qui ha assenyalat que havien triat Marratxí per explicar el programa "perquè és un territori recordat per l'infame José Ramon  Bauzà , que va llevar la  targeta  sanitària a milers de persones, i nosaltres volem garantir per llei que precisament la sanitat sigui universal, tal com diu l'article 43 de la Constitució Espanyola".

Jover, a més, ha criticat que durant "aquests darrers temps s'ha anat privatitzant la sanitat de manera encoberta i descoberta". La candidata també ha defensat incloure dins la sanitat l'eutanàsia.

Per part seva, Malagrava ha explicat propostes com incloure dins la cartera del Servei de Salut la  higiene  bucodental, empastaments, fundes, revisions... "Hi ha un 30% de persones que no poden afrontar aquesta despesa i, per tant, tenen problemes que paguen quan són més greus".

EDICIÓ PAPER 23/01/2021

Consultar aquesta edició en PDF