Política 30/07/2018

La URJC troba "una caixa de documentació" de l'any del màster de Casado

No hi apareix cap document vinculat amb el líder del PP

Efe
1 min
El líder del PP, Pablo Casado. EFE

MadridLa Universitat Rey Juan Carlos de Madrid (URJC) ha trobat una "caixa de documentació" amb informació relativa a diversos alumnes de la promoció del màster que va cursar el president del PP, Pablo Casado.

Fonts jurídiques han informat que divendres passat la universitat va comunicar al jutjat d'instrucció número 51 de Madrid que havia trobat una caixa amb documentació a l'Institut de Dret Públic, que dirigia l'investigat Enrique Álvarez Conde. La caixa, doncs, no era al vicerectorat de Postgraus, que era l'organisme encarregat d'aportar la informació en la investigació interna de la URJC.

Fonts de la universitat han explicat que es tracta d'una caixa amb documentació de diversos alumnes que van cursar el màster el curs 2008-2009, però que no hi figura cap document vinculat amb el líder del PP. Es desconeix, de moment, quina classe de documents són, ni la seva transcendència o si seran reveladors per a la causa.

Ara la instructora del cas màster, Carmen Rodríguez Medel, ha demanat a la representació legal de la URJC que aporti aquesta caixa a la peça separada, referent al màster de Pablo Casado.

La caixa arriba tot just deu dies després que la universitat informés el jutjat que no trobava els quatre treballs que va presentar el president del PP, Pablo Casado.

stats