Política 16/05/2019

Txarango retreu a Valls que faci servir la seva música i li desitja el "més meravellós fracàs" a les municipals

Cançons del grup han sonat abans de l'inici del míting de Manuel Valls al Pavelló de la Vall d'Hebron

Ara
1 min
Un moment del míting de Manuel Valls, amb Albert Boadella a l'escenari

BarcelonaEn l'acte central que ha celebrat aquest dijous al Pavelló de la Vall d'Hebron, l'alcaldable de Barcelona amb el suport de Ciutadans, Manuel Valls, ha fet una exhibició de la "transversalitat" que reivindica. A part de les intervencions plurals que hi ha hagut durant el míting (per l'escenari han passat des de l'autoproclamat president de Tabàrnia, Albert Boadella, fins a l'ex-Unió Eva Parera), això s'ha escenificat també en la banda sonora que ha acompanyat l'acte. Gossos, Manel i Txarango han animat l'arribada dels assistents, davant la qual cosa Txarango ha protestat.

"És lamentable el nombre de partits que en època de campanya fan servir les nostres cançons sense permís", ha afirmat el grup musical en un tuit. "No teniu vergonya, Valls i companyia", ha sentenciat la formació, que ha dedicat a l'alcaldable "el més meravellós fracàs".

A part de la música d'aquests grups en català, a l'acte també s'ha sentit Macaco (que el 2015 ja va denunciar que el PP havia fet servir una cançó seva sense permís). En directe, el cantautor i productor musical Alejandro Abad (que va participar dues vegades a Eurovisió) ha amenitzat el míting.

stats