Política 13/07/2018

Treball presenta a Menorca el Pla de lluita contra la precarietat laboral

Les tres edicions anteriors han possibilitat que 1.500 persones hagin millorat les condicions laborals

Iván Martín
1 min
Els responsables del Govern Balear i del Consell Insular de Menorca s'han mostrat satisfets pel resultat del Pla.

MaóLa directora general del Govern de Treball, Isabel Castro, i el conseller insular d'Ocupació i Projecció Econòmica, Miquel Company, han mantingut aquest divendres una reunió amb els principals agents econòmics i socials amb l'objectiu de donar a conèixer els principals punts del Pla de lluita contra la precarietat laboral, que s'ha presentat a la seu del Consell Insular a Maó.

Es tracta de la quarta edició del Pla de lluita contra la precarietat laboral, iniciativa impulsada per la Conselleria balear de Treball. Els responsables de les diverses institucions n'han destacat les xifres globals. Així, Isabel Castro ha explicat que "a les tres edicions anteriors han possibilitat que 1.500 persones hagin millorat les seves condicions laborals a Menorca".

A més, per aquest estiu es destinaran sis inspectors de treball que realitzaran 240 actuacions entre juliol i agost. Castro ha recordat el compromís adquirit la setmana passada per la ministra del ram, Magdalena Valerio, qui durant la presentació del pla a Mallorca anuncià la posada en marxa d'un pla estatal contra la precarietat laboral. En el conjunt de Balears, el pla ha permès que en tres anys s'hagin millorat les condicions laborals de 16.200 persones com a resultat dels efectes directes i dissuasiu. L'any passat es van convertir a Balears 4.021 contractes temporals en indefinits.

stats