Política 01/04/2020

Torra supera el coronavirus

Rep l'alta mèdica però continuarà confinat a la Casa dels Canonges

Ara
1 min
Quim Torra durant la reunió telemàtica amb el sector cultural.

BarcelonaEl president de la Generalitat, Quim Torra, ha anunciat aquest dimecres que ha donat negatiu en el segon test sobre el coronavirus a què s'ha sotmès. "Avui m'han dit que estava curat del covid-19. Vull agrair el suport i l'ànim rebut aquests dies", ha expressat a través de Twitter. També ha afegit que el seu pensament és per als que "lluiten per sortir-se'n i per tots aquells que no se n'han sortit i per les seves famílies".

En un comunicat, la Generalitat ha explicat que el president s'ha fet aquest segon test "corresponent als quinze dies posteriors a la infecció". També ha precisat que ja ha rebut l'alta mèdica però que continuarà a la Casa dels Canonges "seguint de manera estricta les indicacions de confinament que han rebut tots els ciutadans". Així, la seva activitat –que ha mantingut en tot moment– es continuarà vehiculant a través de "mitjans telemàtics".

Al mateix comunicat, el president ha traslladat la "solidaritat i escalf" a tots els que lluiten contra el virus ara mateix i el "condol i l'abraçada més càlida" als familiars i amics de totes les víctimes mortals. "Els tinc presents cada dia i cada hora", ha expressat.

Torra manté el confinament també com a missatge en defensa d'aquesta mesura, atès que ha reclamat al govern espanyol endurir-lo en nombroses ocasions. El 14 de març a la nit va ser la primera vegada que va demanar públicament a l'Estat fer una aposta clara per un "confinament total".

stats