Política 21/08/2018

Torra visita per primera vegada Carme Forcadell a la presó del Catllar

El president de la Generalitat s'ha reunit amb l'expresidenta durant una hora i mitja

Ara
1 min
El president de la Generalitat, Quim Torra, sortint de la presó de Mas Enric

BarcelonaEl president de la Generalitat, Quim Torra, ha visitat aquest dimarts l'expresidenta del Parlament Carme Forcadell a la presó de Mas d'Enric, al Catllar (Tarragonès). Ha sigut la primera trobada des que l'exdiputada d'ERC va ser traslladada a aquest centre penitenciari provinent de Puig de les Basses (Figueres) per estar més a prop de la família.

Torra ja havia visitat almenys una vegada tots els presos polítics des que van ser traslladats a presons catalanes. El mateix dia que van arribar, el 4 de juliol, el president de la Generalitat va conversar amb Jordi Sànchez, Jordi Cuixart, Oriol Junqueras i Raül Romeva a Lledoners. Al cap de dos dies va visitar Forcadell i Dolors Bassa a Puig de les Basses i una setmana més tard va rebre Joaquim Forn, Jordi Turull i Josep Rull a Lledoners.

Torra ha arribat a les 9.45 h del matí i n'ha sortit a les 11.15 h sense fer declaracions. Prèviament, el cap de l’executiu ha fet una visita institucional a l’Ajuntament del Catllar, on ha sigut rebut per l’alcalde, Joan Morlà, i ha signat el llibre d’honor del consistori.

stats