Política 16/10/2018

Torra reclamarà una mediació internacional per a Catalunya en una conferència a Ginebra

Hi psrticiparan professors experts en dret internacional i en negociacions en situacions de crisi

Ara
1 min
El president de la Generalitat, Quim Torra, en una imatge d'arxiu

BarcelonaEl president de la Generalitat, Quim Torra, farà aquest dimecres una conferència a la Universitat de Ginebra en què reclamarà una mediació internacional per a Catalunya. En un comunicat, la Generalitat ha explicat que l'acte, organitzat pel Global Sudies Institute i titulat 'Una mediació internacional per a Catalunya', se celebrarà aquest dimecres a les 18.30 h.

El professor i director del departament de dret internacional públic i organitzacions internacionals de l'institut universitari Nicolas Levrat farà la introducció a la conferència. Després de Torra hi intervindrà la presidenta honorífica de l'ONG Appel de Genève, Elisabeth Decrey Warner, una "activista i experta en negociacions en situacions de crisis".

Torra, que visitarà Suïssa dimecres i dijous, conclourà la jornada amb una trobada amb la comunitat catalana a Suïssa a l'Hotel Warwick Geneva, on intervindran el president de la Generalitat i el delegat del Govern a Suïssa, Manuel Manonelles. Des de la seva arribada a la presidència de la Generalitat, Torra ha insistit en la necessitat d'una mediació internacional per resoldre la situació entre Catalunya i l'estat espanyol.

stats