Política 28/05/2019

Toni Fuster: "El futur del senyor Company només el sap el senyor Company"

El secretari general del PP ha parlat de la possible renúncia del president del partit després de les eleccions del 26-M al programa 'Al Dia' d'IB3 Ràdio

Ara Balears
2 min
El Parlament aprova que Toni Fuster substitueixi Bauzá al Senat

PalmaEl secretari general del Partit Popular a les Illes Balears, Toni Fuster, ha assegurat al programa 'Al Dia' d'IB3 Ràdio que "el futur del senyor Company només el sap el senyor Company". D'aquesta manera, Fuster ha evitat parlar directament de la possible renúncia del president dels populars, Biel Company, després de la derrota del passat 26 de maig, tot i que ha volgut remarcar que "més enllà d'allò que decideixi, s'ha de dir que la feina que ha fet ha servit per posar les bases de futur del projecte del PP".

En referència als resultats electorals i al fet que el PSIB hagi guanyat les eleccions autonòmiques per primera vegada en la història, Fuster ha assegurat que "és cert i hem d'assumir que no són bons resultats i s'ha de fer autocrítica, però nosaltres, a diferència del PSIB, hem hagut de lluitar contra la fragmentació i això ens ha perjudicat molt". Durant l'entrevista, Fuster ha remarcat repetides vegades que "hem de fer autocrítica", però ha donat més importància a remarcar que "tenim la tranquil·litat d'haver fet els deures aquests dos darrers anys" i s'ha excusat assegurant que "la política són cicles i ara ens ha tocat a nosaltres viure-ho d'aquesta manera". Tot i els resultats, Fuster ha remarcat que "aquest resultat ens permet ser una garantia de futur per als ciutadans de les Illes Balears".

Fuster ha volgut també treure pit per "la gran millora del PP en comparació amb les eleccions generals". "Hem fet una gran remuntada en només un mes i hem marcat les bases per a un projecte amb vista als propers quatre anys". Sobre els possibles pactes postelectorals a les Illes Balears, Fuster ha volgut remarcar que "cada comunitat autònoma, cada ciutat, té la seva realitat i per arribar a pactes s'ha d'entendre quina és aquesta realitat".

stats