Política 30/08/2018

Cs no denunciarà l'agressió al càmera de Telemadrid perquè no la considera "delicte d'odi"

L'agredit sí que ha denunciat els fets

Ara
1 min
Els representants de Cs, en la manifestació en suport a la dona agredida al Parc de la Ciutadella

BarcelonaCiutadans no considera que l'agressió de dimecres passat a un càmera de Telemadrid –que els agressors pensaven que era un càmera de TV3 que portava un llaç groc– sigui un delicte d'odi. Per això, fonts del partit han explicat a l'ACN que no denunciaran els fets, a diferència del que van fer amb l'agressió de dissabte passat també al Parc de la Ciutadella, tot i que en aquell cas va ser contra una dona que els retirava.

El partit taronja va condemnar els incidents, però els va atribuir a un "infiltrat d'un grup radical aliè a Cs". A preguntes de l'ARA, la formació va evitar respondre de quin "grup radical" es tractava. En una entrevista a RNE aquest dijous, Albert Rivera ha explicat que aquesta persona també va "amenaçar" membres del partit i els va instar a abandonar la concentració. El líder de Cs ha dit que "cap demòcrata pot acceptar la violència" i ha contraposat l'actitud del seu partit amb l'actitud la de polítics i líders independentistes, que, segons Rivera, "van fer mofa" de la dona agredida a la Ciutadella suposadament perquè treia llaços.

El càmera de Telemadrid agredit aquest dimecres a la manifestació convocada per Ciutadans per protestar contra l'agressió de dissabte passat a una dona que retirava llaços grocs del Parc de la Ciutadella ha denunciat els fets als Mossos d'Esquadra aquest dijous al matí. En declaracions a l'agència Efe instants després de l'agressió, el periodista ja va avisar que emprendria accions legals.

stats