Susanna Moll: "El ciutadà podrà comparar entre un projecte de futur o retrocedir, les dretes no tenen cap projecte"

La candidata al Senat per Mallorca ha assistit a l'acte de presentació de les línies mestres del programa electoral de Palma

La candidata socialista al Senat per Mallorca i actual regidora de l'Ajuntament de Palma, Susanna Moll, ha assistit a l'acte de presentació de les línies bàsiques que regiran el programa electoral dels socialistes de Palma, als quals ha volgut mostrar suport "perquè puguin continuar desenvolupant durant quatre anys més els projectes que ja hem engegat aquesta legislatura", ha explicat Moll.

Moll, així mateix, ha volgut destacar que el partit socialista és l'únic que aposta "per la cultura del diàleg enfront de la cultura de la crispació que alguns estan intentant introduir en aquesta campanya".

En aquest sentit, la candidata al Senat ha posat en relleu que "el ciutadà serà qui podrà comparar projectes i idees". Elegir entre "el projecte de futur i progrés" dels socialistes o "retrocedir, perquè les dretes no tenen cap projecte visible", ha asseverat.

Moll ha dit també que confia que "puguem donar suport a les propostes per a l'Ajuntament de Palma des del Senat amb una política de proximitat", perquè, ha insistit, "el nostre objectiu és que el Senat sigui vertaderament una cambra territorial des de la qual es defensin els interessos de Mallorca".

Per part seva, el candidat a la batlia de Palma, José  Hila , ha destacat alguns compromisos dels socialistes per a la ciutat i ha posat l'accent en les polítiques d'habitatge i de mobilitat sostenible. El programa electoral és fruit de mesos de feina amb entitats i la militància i l'ha coordinat  Xisco   Ducrós .

"Ens comprometem que hi hagi 1.500 habitatges públics a Palma, el doble dels que tenim ara", ha destacat  Hila , qui també ha dit que "el tramvia" a l'aeroport de Palma i l'ampliació de la flota de l' EMT  contribuiran a fer de Palma una ciutat més sostenible.

Finalment, el candidat socialista ha exposat que "volem una ciutat on hi hagi igualtat real entre homes i dones, de la qual tothom se senti part, sense cap  tipus  de discriminació, en la qual prevalgui la convivència i que generi feina a través de la cultura, les noves tecnologies o nous segments com les ciències de la mar".