Política 16/12/2018

Maite Salord i Josep Castells guanyen les primàries de Més per Menorca

L'actual vicepresidenta primera del Consell insular ha obtingut el 95,1% dels vots, mentre que el diputat autonòmic n'ha assolit el 91,2%

Ara Balears
1 min
Suport majoritari als candidats Maite Salord i Josep Castells a les Primàries de MÉS per Menorca

PalmaMaite Salord, candidata a cap de llista al Consell de Menorca, ha obtingut el 95,1% dels vots emesos pels adherits a MÉS per Menorca, mentre que el cap de llista al Parlament, Josep Castells, ha obtingut el 91,2%. D’aquesta manera es ratifiquen de manera àmplia i majoritària les seves candidatures, segons ha informat la formació menorquinista en un comunicat.

Després de conèixer els resultats, la candidata Maite Salord ha agraït, al programa 'Al Dia IB3', el suport que ha rebut i ha assegurat que el seu objectiu és millorar els resultats que varem obtenir en les passades eleccions".

Els vots emesos durant la jornada electoral d'aquest diumenge han estat 206, fet que suposa el 37,5% del total del cens amb dret a vot, que eren 549. Maite Salord ha registrat 196 vots a favor i Josep Castells n'ha obtingut 188. Els vots presencials a les tres seus disposades a Ciutadella, es Mercadal i Maó han estat 130, que signifiquen el 23,7%, mentre els que han votat per correu electrònic han estat 76, un 13,8%.

La jornada, dividida en matí i capvespre, ha transcorregut "amb total normalitat i amb alegria" entre els votants que han acudit als locals de votació, segons explica la formació en un comunicat. Entre ells, els diferents càrrecs institucionals de MÉS per Menorca, però també molts dels càrrecs pertanyents a les diferents agrupacions d’esquerra presents als ajuntaments.

Molts altres adherits també han fet acte de presència davant les urnes per mostrar el seu suport als candidats i a la realització de primàries, en què el vot presencial ha superat l'

stats