Política 11/01/2019

Sergio Llull, Gemma Triay i Albert Torres presentaran Menorca com a destinació esportiva

Aquesta acció es complementarà amb una trobada el dia anterior amb representants de tour operadors i agències de viatge especialitzades

Ivan Martín
1 min
El jugador del Reial Madrid, Sergio Llull és el menorquí amb més projecció a l'àmbit esportiu.

MaóSergio Llull, Gemma Triay i Albert Torres participaran dimecres a Madrid en un acte que servirà per presentar Menorca com a destinació única per a la pràctica esportiva. L'objectiu és donar a conèixer a una vintena de periodistes les potencialitats de l'illa com a espai per a l'esport. La decisió de comptar amb tres referents del món esportiu com el jugador del Reial Madrid Sergio Llull, la jugadora professional de pàdel Gemma Triay i el ciclista Albert Torres neix de la voluntat de la Fundació Foment del Turisme de Menorca de donar la màxima projecció a la marca Menorca lligada a l'esport.

La consellera insular de Promoció Turística, Maite Salord, ha agraït la predisposició de Sergio Llull, Gemma Triay i Albert Torres per prendre part de l'acte. Salord ha destacat la importància de la seva presència: "És cabdal la participació d'aquestes tres persones, sobretot perquè es tracta de referents de l'esport a escala internacional que tenen un fort vincle amb Menorca. Són, sens dubte, els millors ambaixadors per donar a conèixer les fortaleses que té la nostra illa com a destinació turística esportiva".

Aquesta acció, que es durà a terme una setmana abans de la celebració de Fitur, es complementarà amb una trobada el dia anterior amb representants de tour operadors i agències de viatge especialitzades. Aquestes dues iniciatives tenen com a repte segmentar i especialitzar la nova política de promoció de l'ens públic, que cerca la desestacionalització, la diversificació de productes, mercats i incrementar la qualitat.

stats