Política 28/02/2019

Santiago Tadeo abandonarà la política activa després de les eleccions del 26 de maig

El diputat menorquí del Partit Popular considera que ha finalitzat la seva etapa i tornarà al sector privat

Iván Martín
1 min
Tadeo ha mantingut un punt de vista moderat dins el Partit Popular de Menorca.

MaóEl diputat autonòmic del Partit Popular i conseller insular a l'oposició, Santiago Tadeo ha anunciat que deixa la política després de vint anys de dedicació. Tadeo ha confirmat la decisió i ha afirmat: "crec que ha arribat el moment, s'ha acabat aquesta etapa", i ha reconegut que malgrat ser proposat per a altres càrrecs "tenia decidit des de feia temps abandonar la vida política i així ho vaig traslladar a la direcció del partit".

Diplomat en Ciències Empresarials, Santiago Tadeo ha treballat en importants empreses del sector privat com a director financer i assessor fiscal. El 1999 fou elegit regidor d'Hisenda a l'Ajuntament del Castell, càrrec que va exercir durant dues legislatures. L'experiència municipal li va valer per ser president del Consell Insular de Menorca l'any 2011. Tadeo liderà el projecte de reforma de la carretera general, a més va potenciar iniciatives encaminades a la promoció turística.

El 2003 entrà al Parlament balear en substitució de Juan Manuel Lafuente, càrrec que ocupa actualment. Tadeo tornarà després del 26 de maig a l'empresa privada.

stats