Política 24/05/2018

Salom: "L'ordenament jurídic de l'Estat no considera que hi pugui haver presos polítics"

La delegada del govern a les Balears, Maria Salom, ha presidit la commemoració del 174è aniversari de la Guàrdia Civil a Palma i hi ha pronunciat un discurs

Jaume Ribas
1 min
"Salom defensa els recurs contra el català a la sanitat"

PalmaLa delega del govern central, Maria Salom, ha afirmat que “la llei és la llei”, tot i que hi ha “partits i administracions” que no ho tenen clar. Salom ha declarat que tots els recursos presentats per la Delegació del govern a les Balears –el darrer, contra el requisit del català per obtenir la carrera professional a l'IB-Salut– han tingut l'objectiu de “fer complir la llei en benefici de la convivència”.

També s'ha referit a “les amenaces o insults” d'aquells que “s'emparen en la llibertat d'expressió” per incitar a la violència, en una referència als fets d'Altsasu i a Valtonyc, a qui no ha citat. Salom també ha destacat la tasca de la Guàrdia Civil en la repressió dels fets d'octubre passat a Catalunya.

Salom ha defensat que a “l'ordenament jurídic de l'Estat no es considera que hi pugui haver presos polítics” i ha criticat MÉS per Mallorca, també sense esmentar-lo, per haver promogut l'enviament de cartes als presos polítics catalans.

stats