Política 18/04/2018

Ruth Mateu defensa que té dret a treballar a l'Administració Pública "com la resta de les persones"

L'exconsellera de Cultura i Transparència fa feina com a interina a la Conselleria de Medi Ambient després de deixar un lloc a l'Institut d'Afers Socials, dues administracions que gestiona MÉS

S. Vidal
1 min
Ruth Mateu defensa que té dret a treballar dins l'administració pública

PalmaL'exconsellera del Govern, Ruth Mateu, ha defensat el dret que té de treballar a l'Administració Pública "com les altres persones", després que es fes públic que fa feina a la Conselleria de Medi Ambient. "Les dues vegades que m'ha contractat l'Administració en cap cas ha estat per cobrir un càrrec públic, sinó un lloc de treball", ha assenyalat.

Per ocupar la plaça actual, Mateu ha explicat que va trobar les ofertes a través del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB) i es va apuntar a la vacant perquè "complia els requisits i vaig demostrar que havia cursat els estudis", ha explicat. "Vaig quedar tercera de la selecció. Les dues persones que tenia davant han renunciat a la plaça per motius que desconec", ha afegit.

Després de dimitir com a consellera de Cultura, Esports i Transparència, l'exconsellera ha encadenat dos llocs de feina a l'Administració Pública, curiosament dues places que depenen políticament de MÉS, el partit al qual pertany. Primer va ser treballar a l'Institut Municipal d'Afers Socials i ara treballa a la Conselleria de Medi Ambient.

stats