Política 15/09/2019

Roldán (Cs): "Els ciutadans de Barcelona tenen por de sortir al carrer, hi ha persones amb catanes"

La líder de Cs acusa Colau de portar anys "amb una actitud passiva" que ha comportat un "efecte crida" entre els delinqüents

Acn
1 min
Lorena Roldán, aquest matí en un acte a Tarragona

BarcelonaLa líder de Ciutadans a Catalunya, Lorena Roldán, ha advertit aquest diumenge que "els ciutadans de Barcelona tenen por de sortir al carrer". Segons la portaveu de la formació taronja, hi ha "persones amb catanes a plena llum del dia", i d'altres que "cometen il·legalitats".

En aquest sentit, ha acusat l'alcaldessa Ada Colau de cometre una "gran irresponsabilitat" i portar "anys mirant cap a una altra banda, amb una actitud passiva". "Ha provocat un efecte crida, estem molt preocupats", ha afirmat.

Roldán també ha carregat contra el Govern i l'executiu espanyol per no fer prou per la seguretat a Barcelona. Així, ha advocat per una reforma del Codi Penal que castigui la reincidència. Segons la líder de Cs, és una "gran irresponsabilitat" que el ministre de l'Interior espanyol, Fernando Grande-Marlaska, "digui que el que cal és canviar la cartera de butxaca".

stats